Monday, 10 December 2012

Untuk Insan Yang Telah Melukai Hati Saya

 



      Kepada awak insan yang telah mencuri hati saya...salam rindu untuk awak..n blog ni memang ditujukan KHAS buat awak D_ _

..firstly i wanna say thnx coz da terima ain jadi sebahagian dari hidup aku walaupun sekejap.. sori sekrang masyer untuk aku ungkapkan segalanya...First aku dapat tau ko ade scandel aku ase cm dipermainkan bila aku cakap soh break ko kate*nantila bile aku mcg koe ta reply tau2 mlm tu aku dapt 1 tag dr kau aku egt en ape rupyer ko MENtiON nama2 awek ko mse tue aku da pasrah aku tatau kedudukn aku di mne adakah aku ni KEKASIH or aku ni sekadar PERMAINAN?? ape ni..ape yg ko sdg bwt ni...issshh~ape eak perasaan ko bile berada di tempat kami BAHAGIA tak eh agak2 yer... ko kte ko jahat tp ko ta pnh g tau aku ko jahat yg cmna ko cuma ckp yg ko tu Nott* jak pasal scandal lnsung tapnah g tau ...


Mesti kau pelik kenapa CAHAYA MATA on9 tapi x balas pon tag dari  D_ _ ..Secara jujur nya memang terasa sangat dengan pengakuan kamu ~ bukan taknak BALAS comment but tangan ase berat sangat cuma air mata jak dpat menggambarkan perasaan aku time tu...oke ape boleh buat ken da awek sampai 4 takknla kamu nak kawen dgn  ke4 empat yer skali tol ark so kne la 3 org mengundur diri beri laluan kepada yg berhak  mendapatkan cinta kamu,mungkin bukan aku mungkin antre lagi 3org tu salah satu yer pasti jadi MILIK kamu...haish sush yer bila dah syg kat org seseorang


 Perasaan Marah+Geram+Sedih sme lah ade pendek kate aku memang geram sesangat api ape boleh aku sendri pilih jalan ni so nila makn die haiyoo00 mngapa la wak jd cmni D_ _  oiii jahat2 ang pon toksah la bwat lagu ni...t kene blek kat hang bru tau...tau tak ble da skit ken hati org tu berdosa?bila dah dosa minx maaf kat ALLAH pun ALLAH takleyh nk ampunkan selagi mane org yg da ang saket en ati tu ta maafkan ang hmm...hope leps ni kau tak mcm ni ag...
  

Terima Kasih untuk CINTA .... aku doakan kau bahagia bersama org yg tersyg..n jgn risau k xkn ada perasaan benci mahupon persaan bals dendm at kamu...sugguh balasan tuhan cukup setimpal
             dibndingkn dgn hukmn yg dibuat oleh manusia ^___^''

Walaupun ape yg jadi aku tetap REDHA ALLAH sayangkan aku sbb itu ALLAH bagi dugaan ni kat aku ..Allah tahu kemampuan aku takat mana. Takat itulah ALLAH berikan aku ujian. Aku redha ya ALLAH mungkin ni ujian dr nyer untuk aku...ade hikmah di sblik kejadian tu..mungkin hari ni ALLAH sengaja temukan aku dgn org2 yg sering menyakiti aku tapi hari esok ade lah sbuah kebhagian yg lma kunantikan DURI HARI INI ADALAH BUNGA HARI ESOK janji ALLAH itu PASTI...........




TAMATLAH KISAH AKU DAN KAU WALAUPON SEMENTARA AKAN KU PERGI JAUH TAKKAN KEMBALI ...SALAM PERMISI KU UNDUR DIRI>>SALAM SAYANG DARI AIEN...